Sports

.

La desigualtat olímpica

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by Sonia Ribó. La Independent Thursday, 01 March 2012 17:26

There are no translations available.

El creador dels Jocs Olímpics Moderns, Pierre de Coubertain, va defensar fins a la seva mort que les dones no podien participar en uns Jocs Olímpics competint. Que només ho podien fer com a espectadores, per mirar i aplaudir. Afortunadament moviments feministes s'hi van oposar i van treballar per impedir-ho. Els avenços són evidents però encara hi ha països que apliquen les normes del segle passat.


1._bahrain_-_atletisme

Arabia Saudí, Brunei i Qatar mai han competit amb dones en uns Jocs Olímpics. Sempre han enviat només homes a representar el país. El primer que sembla s’obrirà a occident és Qatar.

Llegiu-ne més

 

Gemma Mengual ha anunciat la seva retirada de la competició després de 26 anys

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by L.I. Thursday, 16 February 2012 12:06

There are no translations available.

La Generalitat agraeix a la nadadora “la difusió i creixement de l’esport femení català”

gemma_mengual
 

Acompanyada de la seva família, les nedadores de l’equip estatal i la seleccionadora Anna Tarrés, Mengual ha anunciat, en un acte al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Cole, a Barcelona. que es retira després d’haver guanyat gairebé 40 medalles en les grans competicions (Jocs Olímpics, Mundials i Europeus), entre les quals destaquen les dues medalles olímpiques (de plata) als Jocs Olímpics de Pequín el 2008 i 20 medalles en Mundials.

Llegiu-ne més

 

Mundo Deportivo ha premiat a Andrea Fuentes i a Juan Carlos Navarro com a millors esportistes

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by L.I. Wednesday, 25 January 2012 11:18

There are no translations available.

La 64a Gran Gala del Mundo Deportivo, la més antiga dedicada a l’esport de les que se celebren a l’Estat espanyol, ha premiat els millors esportistes masculí i femení del 2011. El jugador de bàsquet Juan Carlos Navarro i l’esportista de natació sincronitzada, Andrea Fuentes, han estat els guardonats.  

Durant l’acte, celebrat al Palau de Congressos de Catalunya, també s’han entregat catorze premis més a diferents esportistes, entitats, dirigents, metges i periodistes esportius que han destacat durant el 2011.

   

El Vallès Oriental: TV, esports, gestió pública

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by M. Dolors Viñas, La Independent Monday, 16 January 2012 09:56

There are no translations available.

La periodista de Granollers Sandra Sabaters de La Sexta, s’ha incorporat al programa del Gran Wyoming “El intermedio” . Molta sort ! 

Llegiu més sobre Sandra Sabatés a Infoperiodistas Semanal

Les jugadores de l’equip de futbol de Santa Eulàlia de Ronçana, Grup 2 de primera divisió, no poden pagar els desplaçaments que requereixen les competicions, per aquest motiu i, per segon any consecutiu, han editat un calendari amb fotografies en les que es mostren en roba interior. Sembla que és un negoci rodó perquè l’ha fet una fotògrafa afeccionada que alhora és jugadora. Ens preguntem si hagués estat més digna fer-ho amb fotografies de les millors jugades dels partits de la lliga de l’any passat. 

2000,-€ és  el pressupost que necessiten les noies per als desplaçaments de la temporada i contrasta amb la notícia del 9 Nou en que s’acusa a l’exgerent de La Mancomunitat de la Vall del Tenes, senyor Delgado,   d’apropiar-se de 550.000€. Santa Eulàlia pertany a aquesta comunitat...així anem...!

 

 

Plantada als uniformes ajustats

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by Sonia Ribó, La Independent Wednesday, 11 January 2012 20:01

There are no translations available.

dianataurasiEs veia a venir i finalment ha arribat la polémica. Fiba Europa, la divisió continental del màxim organisme del bàsquet mundial ha imposat noves normes per la roba d’esport amb la que ha de competir les jugadores. Unes normes que passen per una vestimenta més ajustada i més destapada. Una jugadora de pes, com Nadia Taurasi s’ha plantat.

Read more: Plantada als uniformes ajustats

   

Page 8 of 15