Sports

.

Barcelona: CopaCalala-I Torneig Solidari de Futbol Femení / LA INDEPENDENT / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by Redacció La Independent Wednesday, 18 September 2013 15:47

There are no translations available.

Falten només tres dies per a la #CopaCalala-I Torneig Solidari de Futbol Femení , el matí d'aquest 21 de setembre, per aconseguir fons per a grups i organitzacions de dones.
i volem que conegueu les cares, la veu i
Tres grups que reben suport de Calala (Mujeres Pa'lanteMujeres con Voz i Tamaia-Viure sense Violència) expliquen la tasca que fan i conviden a donar, participar o assistir a la #CopaCalala per fer possible la continuació d'aquestes i altres organitzacions i xarxes de dones.
En quinze dies s'han reunit més de 1.000 euros al crowfunding (campanya de mecenatge col·lectiu) per organitzar-la i es vol arribar als 2.000.
La inscripció, tant a nivell d'equip, com individual o de grup es pot realitzar fins divendres a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  
També es pot donar suport als equips, i escoltar la música de Rudith RudeLaia SelectoraSista Iris o assistint a la xerrada sobre futbol femení amb grups com el club LGTB Les Panteres Grogues.
El futbol i la solidaritat es juguen en equip  afirme'n des de Calala: "... Recolza la #CopaCalala i marca un gol pel moviment de dones!"

 

Laia Sanz guanyadora dels mundials de trial i enduro / La Independent/ Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by Redacció La Independent Tuesday, 10 September 2013 11:17

There are no translations available.

Laia Sanz va fer balanç d'aquesta temporada aquest dilluns 9 de setembre a la roda de premsa al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona.

 

Després de guanyar el Ral·li Dakar a principis d'any, Sanz en tres dies ha guanyant dos títols: el mundial de trial (el 13è), i el d'enduro (el 2n), cosa que iguala els 15 títols mundials de l'italià Giacomo Agostini. La pilot catalana va haver de fer un esforç per competir el mateix dia en dues proves a diferents ciutats de França.

Laia Sanz va explicar que no s'esperava tenir una temporada tan bona, ja que en un principi només tenia previst competir en enduro. Va valorar especialment el títol de trial, que "és més especial perquè creia que no podria participar-hi i perquè he hagut de lluitar de valent contra rivals més joves que pugen amb força".

 

Inaugurada la 1a Jornada d'Esport Femení: "Dones i Esport: Nosaltres també hi som!!!"

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by La Independent Thursday, 16 May 2013 17:47

There are no translations available.


Persones expertes, esportistes i entrenadores reflexionen aquest 16 de maig sobre la rellevància social i el futur del binomi dones i esport

Durant la jornada celebraran dues conferències i cinc taules rodones sobre les diferents problemàtiques que afecten la pràctica de l'esport femení i els seus greuges comparatius en relació a l'esport masculí.

Read more: Inaugurada la 1a Jornada d'Esport Femení: "Dones i Esport: Nosaltres també hi som!!!"

   

El cas de Brittney Griner: és bò deixar de ser notícia?

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by Carme Pollina. Agència Chart_Kommunik / La Independent Thursday, 02 May 2013 14:37

There are no translations available.

La jugadora de bàsquet de la lliga universitària nord-americana Brittney Griner, un nou cas de visibilitat lèsbica que passa desapercebut

britney-griner

Mentre a les nostres contrades continuem esperant amb candeletes la sortida de l'armari d'alguna dona de rellevància pública, en altres països com els EUA ja fa anys que s'ha superat aquest estadi i se centren ara en analitzar com són rebudes en societat aquestes declaracions públiques d'homosexualitat, sobretot si provenen de dones que, a més, es dediquen a l'esport. 

Read more: El cas de Brittney Griner: és bò deixar de ser notícia?

 

Donasport es consolida a Barcelona

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Sports - Sports

Written by Carme Pollina. Agència Chart_Kommunik / La Independent Wednesday, 27 February 2013 21:09

There are no translations available.

Com a novetats inclou ioga, contact improvisació i una calçotada

Donasport_baixa

Donasport se celebra a Barcelona per quart any consecutiu al voltant de la celebració del 8 de març. Organitzat des de l'any 2010 per Dona Panteres Grogues, la divisió del Club Esportiu LGBT Panteres Grogues que impulsa la pràctica esportiva entre el col·lectiu de lesbianes, Donasport proposa enguany 15 activitats esportives i 5 activitats lúdiques a diferents espais de Barcelona entre l'1 i el 17 de març.

Read more: Donasport es consolida a Barcelona

   

Page 5 of 15