Una setmana carregada d’indignació... i de propostes a Lleida

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Aquest vespre l’acampada a Lleida compleix la seua primera setmana. Els centenars de ciutadans i ciutadanes que, d’una o altra forma, hi estan prenent part han pogut viure un procés sense precedents, una mobilització amb unes característiques que la fan única i absolutament particular. Hi haurà temps per analitzar tot el que ha passat arran del 15-M. Aquí, el que avui volem posar de relleu, són les propostes i els consensos que han sorgit de les assemblees que cada vespre, a les 21h, se celebren a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida.

25/05/2011

Els mitjans de comunicació generalistes estan fent un seguiment de les acampades massa sovint mancat d’aprofundiment. Això fa que moltes de les propostes que sorgeixen de la mobilització no arribin a la ciutadania. Per aquest motiu considerem prioritari contribuir a visibilitzar les nombroses propostes que han sorgit dels debats dels diferents grups de treball. Us adjuntem aquesta informació al final de l’article, dins el “Document de consensos” de l’Assemblea de persones reunida a la plaça Ricard Vinyes de Lleida (un document que podeu actualitzar al blog Acampada Lleida).

Com seguir l’Acampada Lleida?


Recordeu que també podeu seguir #acampadalleida al Twitter @AcampadaLleida, també al i al Facebook. I, cada dia, a les 21h, assemblea a la Plaça Ricard Viñes de Lleida. També avui dimecres, 20h, assemblea a la Pl. De les Nacions de Tàrrega. I, a Balaguer, sembla que també s’està coent.

També us recomanem els articles:

Voleu gaudir de la jornada de reflexió? (recopilatori de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida)

¡La indignación toma las plazas! (Canalsolidario)

Carta a las personas que se estan reuniendo en la Plazas (del professor Vicenç Navarro)

Una invitacion al vuelo (d’Eduardo Galeano)

Descarregar arxiu (document_de_consensos_1.doc)