Catalunya: Beca DevReporter 2018, la beca per a un bon periodisme social / La Independent / Noticies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Media - ICT - Media - ICT

There are no translations available.

 

La beca té l'objectiu de fomentar el periodisme responsable que expliqui la interrelació nord-sud i el perquè de les desigualtats existents per construir Justícia Global.

 

 

beca

 

 

 

El Col·legi de Periodistes col·labora amb la Lafede.cat a l'hora de promocionatr la tercera Beca DevReporter. L'objectiu de la beca és enfortir la col·aboració entre periodistes i/o mitjans i ONG catalanes per tal de treure el màxim profit del treball professional periodístic i de l'experiència i el coneixement de les organitzacions socials sobre diferents temàtiques. La beca també serveix per arribar a molta més gent, trencar els prejudicis mutus, poder dedicar temps i recursos a explicar la complexitat de molts temes, ampliar els contactes i reforçar les xarxes.

La beca DevReporter disposa d'un fons de 240.000 euros amb beques a partir de 10.000 euros per finançar projectes que fomentin un periodisme responsable que expliqui la interrelació nord-sud i el perquè de les desigualtats existents per tal de construir Justícia Global. En aquesta edició podran participar entitats catalanes no federades a Lafede.cat i serà finançada per la UE a través del Projecte Frames, Voice, Report! que coordinen les plataformes d'organitzacions de set països.

Es poden presentar els projectes fins al 23 de maig.