Catalunya: El Col·legi de Periodistes guardonat amb el premi Edelmira Calvetó / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

El premi ha estat atorgat al Col·legi de Periodistes de Catalunya en representació de totes les dones pioneres del periodisme esportiu, com són Olga Viza, Isabel Bosch, Imma Pedemonte i Mari Carmen Izquierdo.

 

periodistas

El Col·legi de Periodistes ha rebut el premi Edelmira Calvetó en representació a totes les dones pioneres del periodisme esportiu. L'acte va tenir lloc  el 8 de març a l'Auditori 1899 del Camp Nou, on la degana Neus Bonet va recollit el guardó, acompanyada de les periodistes Olga VizaIsabel BoschImma Pedemonte i Mari Carmen Izquierdo. L'entrega del premi ha format part de la programació de la jornada “És futbol, i és femení”, en la qual la dona ha estat protagonista. 

El Grup Edelmira Calvetó, va ser creat per la Junta Directiva del FC Barcelona l'any 2011, té com a objectiu recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista, reivindicar el paper de les sòcies, impulsar el protagonisme de la dona dins el Club i reflexionar sobre el paper de la dona en l’esport. Edelmira Calvetó va ser la primera sòcia del club, admesa fa més de 100 anys sota la presidència de Joan Gamper.