Tona: IV workshop Arqueologia del gènere: estat actual de la recerca i l'ensenyament universitari / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

L'Associació Cultural Camp de les Lloses, amb la col·laboració del Grup d'Estudis de Dones i Gènere a l'Antiguitat Tàcita Muta i ADHUC, organitza el IV workshop "Arqueologia del Gènere i les activitats de manteniment.

 

workshop Tona

 

Estat actual de la recerca i l'ensenyament universitari". L'Arqueologia del Gènere proposa una metodologia alternativa que posa de manifest les desigualtats de gènere en el passat i mostra les relacions de poder que al llarg d'un procés històric han acabat donant forma a la societat actual. 

 

*Workshop. 1 de desembre de 2017 a les 9h. Sala de plens de l'ajuntament de Tona, Carrer Font 10 - 08551 Tona

 

Amb la col·laboració Grup d'Estudis de Dones i Gènere a l'Antiguitat Tàcita Muta, Centre de recerca ADHUC-Teoria, Gènere i Sexualitat, i Institut Català de les Dones

Més informació a:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .