Barcelona: Setena EFE'2017. "Contra-Actuem: Posem els Rols Binaris en Joc" / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Moviments Socials

Els dies 9 I 10 de Juny de 2017, tindrà lloc a Ca la Dona una nova edició de l'Escola Feminista d'Estiu per a dones, lesbianes i trans. Aquesta serà la setena edició. La trobada té com a objectiu parlar i compartir debats, coneixements, idees, pràctiques I propostes tal i com s'ha fet en els darrers sis anys.

   

cartell EFE20171

    

Com en les altres edicions, es mantindran els criteris de l'activisme col·lectiu, autoformació, participació oberta i organització low-cost. Aquesta manera de fer, constitueïx el bagatge de molts anys de feminismes i s'ha convertit, encara més, en imprescindible, en part motivat per la situaciò de precarietat dels ultims anys. 

Segons les organitzadores de la Xarxa Feminista, per fer "Grans Projectes" cal ajuntar moltes energies, creativitats, experiències i vivències feministes, en la idea que: "Continuem resistint, mobilitzades i alimentant el món de Raons i Accions feministes per enderrocar el patriarcat".

És en aquest sentit que s'està fent una crida a participar a l'EFE'2017, "un espai on poder teixir solidaritats que ens enxarxin i enriqueixin el nostre compromís polític", expliquen les organitzadores, tot demanant la implicació de totes les dones per parlar i compartint sabers i experiències feministes. També necessiten   col·laboradores per ajudar en tasques logístiques i d'altres tipus.

 

Més informació