Barcelona: Soledad Gallego-Díaz, guanyadora del Premi Margarita Rivière 2016 / La Independent / Notícies Gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Comunicación - TICS - Publicidad - Medios

No hay traducción disponible

 El divendres 18 de novembre tindrà lloc el lliurament dels Premis de Comunicació no Sexista 2016 en el marc de la commemoració dels 24 anys de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya. L'acte es realitzarà a l'Auditori del CaixaForum. En aquest mateix acte, també es lliurarà la segona edició del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, en memòria de la periodista barcelonina Margarita Rivière Martí (Barcelona, 1944-2015).

 

 

 

Premis adpec

 

  

Aquest guardó està impulsat i organitzat per l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) per recordar la figura de la periodista barcelonina Margarita Rivière (Barcelona, 1944-2015) i compta amb l'estima de la família de Margarita Rivière i el suport de l'Hospital Quirón Salud Barcelona, del Col·legi de Periodistes de Catalunya i de la regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTB de l'Ajuntament de Barcelona.

 

 

pREMIS adpc

 

La periodista Soledad Gallego-Díaz (Madrid, 1951) és la guanyadora del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, en la seva segona edició. Aquest premi té com a objectiu reconèixer la feina d'excel·lència periodística d'un/a periodista que es destaqui pel rigor periodístic amb visió de gènere.

La membresia del jurat del premi ha volgut reconèixer la feina d'excel·lència periodística que al llarg dels anys ha fet destacar Soledad Gallego-Díaz pel seu rigor periodístic, la seva independència i la seva visió de gènere.

El jurat de la II edició ha estat format per les següents personalitats de l'àmbit periodístic: Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Mavi Carrasco, presidenta de l'ADPC; Clara Cominges Rivière, filla de Margarita Rivière; Josep Cuní, periodista; Teresa Rubio, periodista; Lluís Bassets, periodista; María Eugenia Ibáñez, periodista i Milagros Pérez Oliva, periodista i guanyadora de la primera edició del premi Rivière.

 

Mes informació

Comunicat