Varsovia: Barcelona: CONGRÉS: Emocions, cossos i migracions / La Independent / Notìcies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Universitats - Conferències-Seminaris

There are no translations available.

S'obre la crida de comunicacions per al simposi "Memoria encarnada. Emociones, cuerpos y migraciones en la producción cultural hispánica del siglo XXI" (*).

Aquest simposi està coordinat per Katarzyna Moszczy ska-Dürst i Aránzazu Calderón Puerta i organitzat pel grup d'investigació "GENIA. Género, identidad y discurso en España y América Latina" de la Uniwersytet Warszawski amb la col·laboració del Centre de recerca Teoria, Gènere, Sexualitat (ADHUC).

 

El seu objectiu és crear un espai de diàleg i analitzar de quina manera es produeix la negociació entre memòria, gènere i emocions en les produccions culturals hispàniques del segle XXI. Així, es reflexionarà sobre el paper afectiu que la memòria té a la vida social contemporània i com aquesta es pot entendre com un producte emergent de la relació entre cos i emocions en un context transcultural.

L'activitat s’emmarca dins el projecte de recerca "Teoría de las emociones y el género en la cultura popular del siglo XXI". Vegeu la crida de comunicacions, informació i inscripció al pdf informatiu.

 

(*) Fins al 20 de desembre de 2016: plaç d'enviament de les propostes a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

15 de gener de 2017: comunicació d'acceptació
De l'1 a 3 de juny de 2017: celebració del simposi a la Uniwersytet Warszawski
Organitzen: GENIA. Género, identidad y discurso en España y América Latina
Col·labora: Centre de recerca ADHUC i Projecte de recerca Teoria de les emocions i el gènere en la cultura popular del s. XXI (Ministerio de Economía).