Barcelona: Jornades Internacionals. Mitjans i violències masclistes / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

Entre les diverses taules de Mitjans i violències masclistes en la parella heterosexual. Jornades Internacionals* - organitzades pel col·lectiu ORIGEN -, 5 periodistes participaran a la taula 'Estendre la mirada feminista' a les redaccions. Llegiu article relacionat: Mitjans i violències masclistes en la parella heterosexual

 

PROGRAMA-ORIGEN 1PROGRAMA-ORIGEN 2

 

 

 

PROGRAMA-ORIGEN 3

 

 

 

PROGRAMA-ORIGEN 4

 

 

 

El sentit de conjunt de la taula 5, Etendre la mirada feminista, consisteix en plantejar-se què es pot fer perquè la perspectiva de gènere impregni totes les seccions de les redaccions i, de forma particular, com evitar que les redactores identificades com a feministes siguin estigmatitzades. Tot i que les taules anteriors estan centrades en el títol de les jornades, aquesta els dóna perspectiva global i de futur.

Isabel Muntané (periodista i codirectora del màster en gènere i comunicació) n'és la moderadora i a més a més parlarà de la seva experiència al diari AVUI.

Pilar López Díez (consultora i formadora en mitjans i gènere), tractarà la seva experiència amb persones de diferents mitjans, tant en els que ha estat col.laborant com en aquells en els quals ha impartit formació.

Sara Mas (Servei de Notícies de la Dona a Llatinoamèrica i el Carib, l'Havana),  s'ocuparà de les dues qüestions generals de la taula en relació a Cuba.

Tona Gusi (sots-directora de l'agència de notícies La Independent), avaluarà la influència de la seva agència en el discurs dels mitjans, la seva receptivitat, el seu ressò, la seva sensibilitat.

Sílvia Heras (periodista d'internacional a TV3), explicarà també les dues qüestions centrals en el seu centre, com a exemple d'una televisió relativament gran.

 

 

*Dates: 16 i 17 de juny de 2016
Lloc: Seu de la LaFede- C/ Tàpies 1, 08001- Metro Paral·lel- L3 i L2
Horari: dijous 16, de 9’30 a 13’30 i de 16’30 a 18h; divendres 17, de 9’30 a 14h

No cal inscripció prèvia però agraïm que confirmeu assistència a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la