Catalunya: lliurament de premis Projecte (RE) Imagina’t / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Publicitat

Lliurats els premis del projecte "(RE) Imagina't, fem un espot no sexista!" En el qual participen estudiants d'instituts de diverses ciutats de Catalunya i que és porta a terme amb la Televisió de Catalunya, la Universitat Ramon Llull i l'Observatori de les dones als mitjans de comunicació.

 

 

reimaginate 16

A l'Acte de cloenda de la 7a edició del concurs (RE) Imagina't es van lliurar els premis als guions guanyadors, que són els següents:

Categoria 14-16 anys

1. S'ha acabat això de classificar els oficis per sexes. Guió realitzat per Anna Maria Hirgau, Tanit Leiva, Yaiza Marín i Laura Ramos de l'Institut Numància de Santa Coloma de Gramenet.

2. Deixa'ns triar, deixa'ns ser lliures. Guió realitzat per Ivan Cruz, Marc Calabuig, Carles Julve, Xavier Martínez i Begoña Fernández del Centre Ocupacional Asproseat de Sant Just Desvern.

Categoria 17-18 anys

3. Què marca el valor? Guió realitzat per Patricia Agenjo, Andrea Algarra, María Laura Arnez, Maria Beltrán, Adrielle Lopes i Verónica Oña de l'Institut Príncep de Girona de Barcelona.

4. Bolquers de bebè. Guió realitzat per Marc Arias, Marina Huertas, Pau Oliveras, Leire Ortigosa, Adrià Pérez-Herrera i Aina Puig de l'Escola Gravi de Barcelona.

Espots presentats de manera autònoma

5. Eau de Sols. Premi a un dels 2 millors espots realitzats presentats a la categoria 1, relacionats amb un producte o campanya de sensibilització. Vídeo realitzat per Blanca Cavaller, Ana García, Pablo Pérez, Pablo Fabra, Lluc Rocamora del Col·legi Jesús-Maria Sant Gervasi

6. Regala il·lusions. Premi a un dels 2 millors espots realitzats presentats a la categoria 1, relacionats amb un producte o campanya de sensibilització. Vídeo realitzat per Luti Leunda, Javi Armengol, Pablo Rodrigo, Adriana Regas, Nacho Prats del Col·legi Jesús-Maria Sant Gervasi.