Catalunya: crowdfunding: "Que no pari la Musica" de Laura Simó. Queden 3 dies! / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Música

 

Darrers dies per col·laborar en que es faci realitat el "Somni immaterial "de  la prestigiosa cantant de jazz Simò per promoure una gran orquestra big band a l'abast de tothom.

 

alt

 

Perqué aquesta orquestra, una de les més grans formades al nostre país, amb de més de 30 membres pugui seguir endavant i sigui possible arribar a tothom -mitjançant  concerts i la distribució de material enregistrat en DVD i en CD-, hi ha la possibilitat de participar en el seu Crowdfunding* que s’acaba el 8 de novembre. Ja han aconseguit més de la meitat del que necessiten!. 

Laura Simó porta  l’organització artística i logística de la Festa Anual Solidària de la Fundació Tècnica i Humanisme.

 

alt

 

La propera edició es farà el 13 de desembre a l’Auditori del Conservatori del Liceu.  Cal destacar que  aquesta cantant porta molts anys ajudant perquè aquesta Festa es porti a terme. És una bona causa: la lluita contra el càncer i el suport a les famílies afectades.

Laura Simó, és des del 2009, l’ànima del Projecte “Què no pari la música“. Un projecte que va partir de la creació d'una orquestra d’unes 30 persones, que compta amb ella mateixa, Pedro Ruy Blas i Carmen Canela com a cantants i que han triomfat en diversos escenaris del món. Ara volen seguir junts fent concerts als quals tingui accés la major nombre de públic possible. També volen editar un DVD i un CD que distribuiran en primer lloc entre les persones col·laboradores. És una manera de difondre la música més enllà de la crisi i de l’abusiu IVA. 

* col·labora  clicant aquí!