Barcelona: La Bonne amb Wikidones / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Digitals

La Bonne continua amb nous projectes. Ara estan treballant amb Wikidones, una proposta de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones en l’edició de continguts a la Viquipèdia.
 
 
wikidones 600px
 
   
 
 
 
Aquest projecte està desenvolupat i coordinat per La Bonne, a partir d’una idea inicial de Susana Noguero, i compta amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració d’Amical Wikimèdia i Eduxarxa.
 
En una primera fase, Wikidones promou la creació de 4 grups de treball temàtics: història, cinema, arts i disseny, ciència i tecnologia. Cada grup estarà acompanyat per dones especialistes en el tema, que treballaran amb un grup de dones interessades i compromeses a generar com a mínim un article de qualitat cadascuna amb perspectiva de gènere i feminista per a la Viquipèdia en català.
 
Wikidones és un projecte que té per objectiu afrontar la minsa participació de les dones a Viquipèdia (menys del 9%) fomentant la participació femenina a l’enciclopèdia lliure, en qualitat, de generadores de continguts amb perspectiva de gènere i feminista. 
 
Aquest projecte al Wikidones queda obert a la participació com a productores de continguts que coordinara a La Bonne, Marta Nieto.
 
 
 
vikidones
 
 
 
 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .