Catalunya: L'ICD crea una eina on line per a l'intercanvi de projectes i materials sobre polítiques de dones entre els ens locals / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònicL'Institut Català de les Dones ha creat un espai web que recull els projectes i materials que els ajuntaments i els consells comarcals han elaborat en relació amb les polítiques de dones. Es vol així donar a conèixer exemples de bones pràctiques i incrementar l'eficacia d'aquestes polítiques.

Segons la presidenta de l'ICD, Montse Gatell - que ha presentat el nou cercador en el marc d'una visita a institucions i serveis del Berguedà-  "pensem que és necessari reconèixer la importància d'aquests materials, catalogar-los, i fer-los accessibles a d'altres entitats i institucions perquè els puguin utilitzar i compartir per avançar en la igualtat d'oportunitats entre homes i dones".

L'ICD ha anomenat a aquest cercador "Rebost de bones pràctiques", i acaba d'iniciar el treball de catalogació i, en aquesta primera fase que encara no és visible al públic, s'estan recollint exposicions i rutes. Posteriorment, el cercador també recollirà altres materials i experiències.

Els ens locals que vulguin accedir al "Rebost de bones pràctiques" s'han d'adreçar a l'ICD a través del correu electrònic icd.planificació@gencat.cat, per tal d'obtenir el mot de pas per accedir-hi.