La riquesa de l’intagible: La revolució col·laborativa que promouen les dones

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

La jornada anual de l’Observatori Dona, Empresa i Economia amb el títol “La riquesa de l’intangible. La revolució col·laborativa” tindrà lloc el proper 16 d’octubre* amb l’objectiu de demostrar que la col·laboració i la cooperació és el que ens condueix a una evolució més plena i sostenible. Un any més comptem amb  tenir un ple d’assistència. Ja estan obertes les inscripcions!

 

 


Aquesta jornada anual de l’Observatori Dona Empresa Economia, que ja es fa per 5è any consecutiu a CaixaFòrum, promoguda per la Cambra de Comerç  de Barcelona, i que compta amb Anna Mercadé, com a promotora i directora, vol donar un pas endavant tant en les seves propostes i continguts, com en les persones invitades. Mercadé ens explica per què s’ha escollit La riquesa de l'intangible com a títol de la mateixa: “S’ha demostrat que és precisament la col·laboració i la cooperació i no la competitivitat el que ens condueix, com a espècie, a una evolució més plena i sosotenible. El bé propi està indefectiblement lligat al bé comú".

 

Per a Mercadé i per a la organització és clar que “necessitem empreses rentables, però ja no podem mesurar-les exclusivament pels resultats econòmics si volem que siguin duradores en el temps i l’espai i que creïn riquesa en un futur. Hi ha altres indicadors que incideixen cada vegada més en la decisió de compra dels consumidors. Indicadors que són la millor assegurança pels beneficis futurs d’una empresa”. Com diu Rachel Botsman: “Crec que estem en el començament d’una revolució col·laborativa que serà tan important com la revolució industrial”(Veure vídeo).

 Cal destacar en aquesta edició la pressència de Pilar Almagro, directora general de Vertisub, que actualment resideix a Xile per treballar en l'expansio a Amèrica del Sud, d'aquesta innovadora empresa catalana d'alta tecnologia (veure interesant vídeo de la seva intervenció sobre bones pràctiques a les organitzacions).

En l’edició d’aquesta jornada sobresurten  algunes novetats com la presentació del projecte Imagine: Empowerment i la realització d’un taller pràctic de co-lideratge amb totes i tots els assistents que es durà a terme amb una dinàmica de grups en el decurs del còctel-dinar que està inclòs en el preu.

Les inscripcions es faran a través de la pàgina web de l’Observatori Dona Empresa Economia on també podreu consultar el programa

 

* La Jornada serà de 8.30h a 17.30h a Caixa Fòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)