Barcelona: FESTIVAL MIRADES DE DONES

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Audiovisuals

Mirades_de_Dones

 

El primer festival dedicat a les artistes

MARÇ 2013

www.festivalmiradasdemujeres.com

DATA: divendres 8 de març a les 11.30h.

LLOC: Sala Mirador del CCCB.

PARTICIPEN: Elina Norandi (Directora del Festival Mirades de Dones 2013) i Mònica Sans Carré (Responsable de Màrqueting i artista).

ORGANITZA: MAV, Mujeres en las Artes Visuales.

 

Benvolguts/des,

Us convidem el proper divendres 8 de març a les 11.30h a la Sala Mirador del CCCB a la presentació del primer Festival Mirades de Dones 2013.

És el primer gran esdeveniment d'art contemporani que s'organitza a Catalunya per donar visibilitat al paper de les dones en aquestes esferes: des de la creació, passant pel comissariat, la investigació i fins la crítica d'art.

L'organitza MAV Mujeres en las Artes Visuales qui ha aconseguit reunir més de 800 artistes i 200 centres artístics del territori estatal en aquesta iniciativa. La cita va començar l'any passat a Madrid sota el nom de Festival Miradas de Mujeres i enguany s'ha estès per tot el territori estatal.

A la roda de premsa hi assistirà l'equip directiu del Festival Mirades de Dones 2013 i es desenvoluparan els temes següents: Presentació del programa del Festival Mirades de Dones 2013 a Catalunya. Seminaris, exposicions, conferències i debats. Presentació dels espais i les artistes que el composen.

Informes de l'associació MAV. Torn de preguntes i consultes.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència. Estem a la vostra disposició per a qualsevol petició de material gràfic i d'entrevistes.

Contacteu: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la