La Independent tots els dimecres de 20 a 21h a Barreja't amb mi / La Independent/ Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Agències

Cada setmana es comenten els titulars i les notícies de La Independent en el transcurs del programa

logo_Mezclate_conmigo

 

Mézclate Conmigo /Barreja't Amb Mi és un espai d'informació i de comunicació en el marc d'una societat diversa on es fa de la diferència un valor afegit. Es potencia la implicació de persones de diferents cultures i la promoció de la poesia i la literatura universals.

Des de 2008 cada setmana Luz Cassino condueix aquest programa de ràdio, amb la participació d'un nodrit equip de col·laboradores i col·laboradors.

 

Luz_Cassino      Luz Cassino durant el programa

El programa ha rebut diversos premis i distincions: Guanyador del Premi a la Comunicació Local Rosalia Rovira atorgat per la Diputació de Barcelona "Millor Programa de Ràdios Municipals de poblacions de menys de 15.000 habitants"; Guanyador del I Premi a la Diversitat Categoria Ràdio, atorgat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya; Inclòs en EWSI (European Web SiteonIntegration) com Exemple de Bones Pràctiques en Integració; Distingit per UNESCOCAT i la Secretaria d'Immigració de la Generalitat de Catalunya com a part del Manual de Bones Pràctiques al Foment de la Convivència del Teixit Associatiu.

 

Canals d'emissió:

http://www.canalblau.cat/radio/cbfm-en-directe/

- http://www.canalblau.cat/radio/mezclate-conmigo/

. http://www.ivoox.com/podcast Mézclate Conmigo

. www.mezclate-conmigo.blogspot.com

. Red Nosotras en el Mundo