Els Mossos detenen un jove per haver agredit sexualment dues noies a Barcelona

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Violències


Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona van detenir, aquest passat 7 de gener de 2013 a Guillermo Arbey PS, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona coma presumpte autor de dos delictes d'agressió sexual. la detenció es realitzà a casa del detingut.

La primera de les agressions va ser el passat 12 d'octubre. La víctima, al sortir de l'andana de la parada de metro d'Alfons X, va ser abordada per part de l'agressor, se li va apropar pel darrere i, acte seguit, li va propinar diversos cops a la cara. Després de perdre el coneixement la va agredir sexualment. Abans d'abandonar el lloc li va robar.

La segons de les agressions fou el dia de Nadal d'aquest 2012 quan el detingut hauria seguit la víctima quan aquesta sortia de la mateixa parada de metro d'Alfons X de la ciutat de Barcelona. A l'arribar al portal del domicili, l'agressor la va colpejar violentament i la va agredir sexualment.

Després de passar a disposició judicial, el detingut va ingressar en un centre de menors ja que, tot i ser major d'edat, en el moment de cometre les agressions era menor d'edat.