PROGRAMA: PSC-PSOE

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

 

 

Partit dels Socialistes de Catalunya

www.socialistes.cat

 

Dones caps de llista per circumscripció: Cap

 

PROGRAMA: «L'alternativa sensata»

http://www.socialistes.cat/programa-electoral

 

Programa electoral per temes

1.- Cap a l'Espanya Federal. Volem decidir

Les 4 R's: Recursos (fiscalitat pròpia). Representació (Senat federal). Reconeixement i Respecte a les competències pròpies

TRENTA ANYS DESPRÉS, CAL UN NOU ACORD

Catalunya ha canviat molt en els darrers 30 anys. Catalunya no és la que era en aquells temps, Espanya tampoc no ho és. El gran acord que va suposar el pacte constituent de 1978, aquell consens entre totes les forces polítiques, és el que va permetre l'evolució de l'Estat Espanyol i de Catalunya, amb la seva transformació en un Estat de Dret descentralitzat -l'Estat de les Autonomies- i en un Estat del Benestar que ara malauradament la dreta està desmantellant. Els problemes als quals ens enfrontem avui són tot sovint ben diferents que els d'aleshores, i en el cas d'aquells que no han variat, les circumstàncies i el moment històric actuals no tenen res a veure amb els de l'esmentat pacte constituent i, per tant, no poden ser abordats de la mateixa manera.

(...)

No hi ha tema específic sobre dones en aquest resum per temes

 

Vídeo d'Igualtat contra la violència de gènere

http://elpapiol.socialistes.cat/noticia/video-digualtat-contra-la-violencia-de-genere-1

Les dones estan sent una de les majors afectades per les retallades de CiU i PP, perquè sense drets, sense sanitat pública, sense educació, sense possibilitat de treball, de futur per als joves i sense llei de dependència, sense els nostres drets ens treuen la igualtat d'oportunitats i això també és violència.