CUBA: X ENCUENTRO IBEROAMERICANO DE GÉNERO Y COMUNICACIÓN

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

Data: Del 23 al 25 maig 2012

Lloc: Institut Internacional de Periodisme "José Martí", l'Havana

Convoquen la Unión de Periodistas de Cuba (UPEC), la Federación de Mujeres Cubanas (FMC) i l'Asociación Cubana de Comunicadores Sociales (ACCS) a professionals de la comunicació, la docència i la recerca a reflexionar sobre aquests temes per una nova Trobada Iberomericana de Gènere i Comunicació. L'ampli espai d'intercanvi que en aquesta ocasió reflexionarà sobre els avenços i retrocessos en la construcció de l'agenda mediàtica des de la perspectiva de gènere.

Temes: violència de gènere, sexualitat, drets humans de les dones, estudis de masculinitat, noves tecnologies de la informació i les comunicacions, mitjans alternatius, publicitat, missatges de bé públic, entre d'altres. En paral · lel es presentarà una mostra de productes comunicatius no sexistes realitzats en diferents suports i sesionará el Simposi Gènere, Comunicació i Comunitat per potenciar experiències comunicacionals des de les realitats locals.

Contacte: Bàrbara Doval, presidenta del Comitè Organitzador.

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Més informació i accés a full d'inscripció en Cubaperiodistas.cu