País Valencià: Concurs de Curtmetratges per a la Igualtat

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Premis

iguAquest any hi ha una sèrie de canvis, ja que Obra Social CAM ja no serà l'entitat la que finançarà el DVD. Els canvis no només no afecten el concurs, ans al contrari, el suport que a partir d'ara donarà l'IVAC o Institut Valencià de l'Audiovisual i la Cinematografia al concurs i el reconeixement als treballs premiats, el reforça i el reconeix com una activitat de caràcter cinematogràfic de forma més oficial.

De la mateixa manera que l'IVAC s'ha sumat s'ha aquesta iniciativa, també ho han fet una altra sèrie d'organismes i institucions que han reconegut la seva importància i hi donen suport com és el cas de la Universitat de València, a través del seu Unitat d 'Igualtat o la Secció de Dones i Igualtat de l'Ajuntament de València, les àrees de la dona dels sindicats: CCOO, UGT i la Intersindical Valenciana, entre d'altres. Tots aquests organismes i institucions han decidit donar suport el concurs, que a partir d'ara, l'organitzarà l'Associació per la Coeducació, una associació que durant molts anys ha estat treballant per una educació en igualtat, base imprescindible per fer desaparèixer la discriminació de la dona .

Amb tots aquests canvis en positiu el concurs no només es mantindrà, sinó que es veurà reforçat i podrà complir la seva funció, seguir educant en temes d'igualtat a través de l'audiovisual.

Llegiu PDF Bases