País Valencià: Denuncia d'espectacle sexista amb campanya de signatures

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Violències - Violència sexual

L'Àrea de la Dona de la Intersindical Valenciana ha tingut coneixement que al restaurant La Campana, al polígon Oliveral de la localitat de Riba-roja de Túria (València), segons  la premsa escrita i les imatges de les notícies a Televisió, tres vegades per setmana els clients mentre dinen "gaudeixen" de l'espectacle de lluita de fang entre dones i dels nus integrals d'aquestes, gràcies al qual sembla que l'esmentat local està remuntant la crisis.

Aquest tipus d'espectacles converteixen les dones en un mer objecte de consum sexual, i aquesta cosificació indueix a una apologia directa de la violència contra aquestes. A més, estableix un precedent important perquè altres locals de similars característiques copiïn aquesta vergonyant idea i guanyin clientela gràcies a la utilització sexista i vexatòria de les dones.

És per a tot això, que s'ha denunciat davant l' Observatorio de la Imagen el Restaurant la Campana, de Riba-roja (València), per utilitzar de forma sexista i vexatòria la imatge de les dones amb el propòsit d'augmentar la clientela masculina que acudeix de forma massiva davant aquest reclam.

És intolerable que s'utilitzi el recurs de vexar les dones per augmentar els guanys d'un negoci de restauració.

Campanya d'arreplegada de signatures a actuable, que arribaran a la directora general de Família i Dona, Celia Ortega.