Dimarts 27 febrer 2024

Dimarts 27 febrer 2024

novembre 23, 2022

“Viva Vittoria”, una xarxa de solidaritat i bellesa

Una idea de Cristina Begni, assumida per un grup de dones creatives, present en 22 ciutats italianes, des de les Dolomites fins a la Sardenya, i ara expandint-se cap a països com Alemanya....

De Mariúpol. Esperant la mort

Mariúpulo. Foto Istock Per Nadiya Sukhorukova, traduït per Laura Olla AZ Palmer* Surto a fora entre bombardejos. Necessito passejar el gos. Constantment ploreja, tremola i s’amaga darrere les meves cames.

...

En els mitjans de comunicació, encara opinen majoritàriament ells

Per Redacció AmecoPress La investigació, presentada durant la jornada “Veus feministes en la comunicació del present” celebrada a la Facultat de Comunicació de la Universitat de Castella-la Manxa al Campus de Cuenca, proposa:

...

Si fa mal, no és normal

Per María Inés Alvarado. Diario Digital Femenino En el marc del Dia Mundial de l’Endometriosi, que es commemora cada 14 de març. 

...

País Valencià: Tudi Torró

Conversa de Tere Mollá amb Tudi Torró per aramultimedia.com Tudi és tot un referent en l’escola valenciana i en valencià. Mestra, filòloga valenciana, política, escriptora, comunicadora d’opinió i, ara acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua des de l’any 2019....

Les dones de les tecnologies volem més visibilitat i recolzament

    A CTecno (Cercle Tecnològic de Catalunya ) el 3 de març de 2020 es va crear el Grup DonaTIC, amb l’objectiu de fomentar la presència de la dona en el sector digital i tecnològic.

...

A Colòmbia l’avortament serà delicte quan es realitzi després de la setmana 24 de gestació

  Per Redacció SemMéxico La Cort Constitucional a Colòmbia, planteja tres excepcions, una quan sigui resultat de violació sexual. Demana al Congrés de la República i al Govern Nacional que compleixi immediatament aquesta sentència.

...

Dones i ciència: la igualtat davant de la cruïlla de la crisi

Per Nelson González Vicente. AmecoPress La Unitat d’Igualtat de Gènere de la UAM va organitzar l’acte de presentació del projecte que forma part del programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

...
Periodista y escritora

Les dones que no estimaven els homes

    OPINIÓ Fa uns dies Clara Serra, a través de les pàgines d’El País, instava el feminisme a abaixar la seva contundència perquè la seva suposada bel·licositat estava llençant els homes literalment en braços de la reacció ultradretana.

...

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.