Dissabte 24 febrer 2024

Dissabte 24 febrer 2024

maig 18, 2021

Fabiola Calvo

Colòmbia: Més enllà de l’esperança

  OPINÍO L’actual esclat social és la suma d’exclusions amb els diferents sectors socials i una actitud repressiva i militarista per resoldre els diferents conflictes, accentuada per l’actual govern nomentat el 2018 en contra d’un procés de pau.

...

Sally Buzbee, primera dona que dirigirà The Washington Post

     A partir de juny, l’ara vicepresidenta de l’agència Associated Press, es posarà al capdavant d’una redacció que conformen prop d’un miler de periodistes i que té més de tres milions de subscripcions digitals.

...
Periodista y escritora

La feminitat contra les dones

   OPINIÓ Vivim temps realment estranys. Un dels fenòmens que més em crida l’atenció és la revalorització inaudita que està experimentant el femení.

...

Molt més que promeses

    OPINIÓ A mig camí de la comèdia negra, el drama i el thriller, l’acolorida i lluminosa posada en escena gela la sang perquè no fa més que remarcar la rònega misèria de la violència sexual contra les dones.

...
Tere Molla

Sororitat sempre, però amb certs límits

    OPINIÓ Fa uns anys ja vaig escriure sobre aquest tema, però hi ha coses que, pel que sembla, no canvien.

...

“Les petites accions porten a molts canvis”

Adriana Ribas, llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF, és coordinadora d’Amnistia Internacional a Catalunya, des de l’any 2012.

...

Estat espanyol: Insumisas, llibre de Laura Manzanera / La Independent / Notícies gènere

Les dones que es van vestir d’home a la recerca de llibertat “Aquestes narracions no pertanyen al passat. Són les nostres narracions i sobre elles construïm el que som. I el que seran” diu Cristina Fallarás a la introducció d’aquest...

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.