Dissabte 27 abril 2024

Dissabte 27 abril 2024

Pamies i Forcades defensen el diòxid de clor com a medicament

 

Josep Pàmies i Teresa Forcades, al costat d’altres persones convidades van omplir el Poliesportiu del Valle Hebrón a Barcelona per demanar la despenalització del diòxid de clor com a medicament accessible, barat i eficaç.

 

El divendres 27 de febrer  uns 2700 assistents van omplir el Poliesportiu per a participar en l’acte de divulgació de l’ús del Diòxid de Clor (MMS). Una convocatòria que volia respondre “públicament”  a la pregunta sobre si aquest medicament és veritablement eficaç o és un verí, tenint en compte que el seu ús està prohibit, i ha posat en marxa alguns judicis contra alguns tractaments mèdics. En aquest esdeveniment es van presentar testimonis i arguments científics per avalar l’èxit en un bon nombre d’aplicacions i desvetllant els interessos de la indústria farmacèutica.

Forcades en la presentació va exprésar l’objectiu principal d’aquesta campanya: la despenalització del seu ús. “Ja és la segona vegada que organitzem un acte d’aquestes característiques i seguirem insistint”, explicava. “Al gener vam presentar els avantatges de diòxid de clor davant 800 persones, i ara volem aportar més testimonis i evidències científiques de les seves propietats. Només demanem que s’investigui a nivell oficial, i que es despenalitzi l’ús d’aquest medicament accessible per a tots”.

 

 

alt

 

 

 

Un medicament amb un preu irrisori

Josep Pàmies, membre fundador de ‘Dolça Revolució’, expert en cultiu i investigació de les propietats de les plantes medicinals, adreçà paraules molt dures a la indústria farmacèutica i contra els poders que controlen la salut pública, i va assenyalar que “les autoritats sanitàries no saben ni volen saber com utilitzar tractaments de tan pocs diners, i no poden consentir que es vengui a un preu irrisori”. Si per a ells, no és “comercial” per ja que no els aporta guanys -segons Pàmies- el que no es pot és rebutjar la seva eficàcia en el tractament d’un ampli ventall de malalties. Cal tenir en compte que en la majoria  de casos, malgrat s’hi han invertit diners per a investigar,  o bé no han trovat cap solució, o bé han tret medicaments caríssims. “Seguirem promocionant teràpies de baix cost que com el MMS, també són perseguides. Les administracions sanitàries han renunciat a defensar a la ciutadania en favor de l’especulació farmacèutica. Hem de plantar cara a un sistema malalt, que no ens deixa fer servir les propietats medicinals del que tenim més a prop “. I Pàmies va posar l’exemple de la malària a l’Àfrica, ja que poden demostrar com impedeixen que s’utilitzi el diòxid de clor perquè toca el negoci de les multinacionals que proven els seus nous productes allà. “Un dirigent africà-  explicava Pamies- ens va arribar a dir que no podien aplicar medicaments alternatius que tenen a mà, perquè si no perdien les ajudes sanitàries oficials. Cal tenir en compte que curar 1.000 persones de Malaria en un dia, amb el MMS té un cost de 2 o 3 euros, però no per persona, sinó per a tot el miler de persones malaltes”.

 

 

alt

 

 

Posteriorment va parlar Rosa Sa, fundadora i voluntària de l’Associació pro-legalització del “clorit de sodi terapèutic”, amb el qual ha experimentat ella mateixa i amb la seva família i ha pogut comprovar la millora d’un familiar que havia estat desnonat per la medicina oficial. Altres participants, com Isabel Cusó, metgessa del Masnou, va parlar del resultat en pacients de càncer que ella havia tractat. Per la seva banda, Enric Cerqueda massatgista, o Roger Rabés, ramader alternatiu, ambdós de l’Associació Dolça Revolució, que lidera Pàmies, van exposar la seva experiència amb casos concrets i la millora que van experimentar després dels tractaments amb MMS. Cal tenir en compte a més, que el diòxid de clor, es pot fabricar fàcilment a casa, tal i com ho exposa clarament el seu descobridor, Jim Huble, a la seva web. Un producte, que el mateix va  bateitjar com MMS (Miraculós Mineral Suplement).

 

Veure el vídeó de l’acte, de MIndaliaTv a Youtube, i l’intervenció completa de Josep Pamies a la Caja de Pandora

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Ma. Àngels Viladot

Gènere i sexisme lingüístic (II)

    RESSENYA En l’article anterior “Gènere i sexisme lingüístic” (veure  web) deia que la...

Catalunya: Surt fa una crida per recollir ordinadors i tablets que contribueixin a garantir l’escola telemàtica / La Independent / Notícies gènere

Fundació Surt inicia una campanya de recollida de material informàtic per a a garantir l’escola...

La gestió del poder des del coneixement situat de les dones

  (imatge Youtube.com) OPINIÓ Expliquen les meves ancestres que abans, molt abans, “la paraula sàvia”...