Dimarts 27 febrer 2024

Dimarts 27 febrer 2024

juny 1, 2021

Gloria Steinem, Premio Princesa de Asturias de Comunicación y Humanidades

    El jurat ha destacat que Steinem és una referència icònica essencial de la nova onada del moviment feminista mundial sorgit a partir dels anys seixanta.

...

“Cal incorporar perspectiva de gènere a la prevenció i la salut laboral”

       La pandèmia ha tingut greus conseqüències, sobretot per a les dones que solen encarregar-se de les cures, i per a les treballadores dels sectors feminitzats que han estat, i són, en primera línia.

...

Dona lesbiana i envelliment a Cuba: violències ocultes

    La relació entre homosexualitat i vellesa articula diversos elements: d’una banda, la pervivència d’un discurs social i hegemònic que exclou i discrimina a la gent gran.  

...

El gest de la regidora Elsa Artadi

      OPINIÓ Elsa Artadi sonava amb força per ocupar la vicepresidència del Govern de coalició presidit per Pere Aragonès i també per encarregar-se de la cartera d’Economia i gestionar l’arribada dels fons europeus (esperem que) de reconstrucció.

...
Periodista y escritora

Adoctrinament i coeducació

      OPINIÓ L’escola sempre ha tingut un component d’adoctrinament. Des de l’angle amb el qual s’expliquen els fets històrics que més beneficia al nostre bàndol, passant per l’enaltiment de la pròpia tradició cultural o validant els valors propis...

Aclarint, que és gerundi

      OPINIÓ Aquesta setmana, llegíem en un tuit de Mónica Oltra, vicepresidenta i portaveu del govern valencià i, a la vegada, responsable de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives, cosa que, al menys a mi, em va deixar...

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.