Dimarts 27 febrer 2024

Dimarts 27 febrer 2024

octubre 31, 2020

Aportacions teòriques de Victòria Sau a l’estudi de la violència masclista

 OPINIÓ Per Josefina Caro, doctora en psicología Una qüestió prèvia: Per a Victòria Sau, l’elecció del terme violència, en el cas de maltractaments a les dones, ve determinada per una política de camuflatge del problema.

...
Maribel Nogue

Ara, feminisme d’exterior

OPINIÓ Per Maribel Nogué, articulista i escriptora En el transcurs de la conferència “Violència d’interior, violència d’exterior”, aquesta figura singular del moviment feminista actual va anar desgranant diversos conceptes fins arribar a l’actitud d’enderrocar el que ha estat, fins fa...

Paraules d’Imma Mayol per l’acte de reconeixement a Victòria Sau al 2006

 OPINIÓ* Per Inma Mayol, ex-regidora Ajuntament Barcelona Estic profundament contenta i tinc una emoció molt especial per poder participar en el marc d’aquestes jornades que commemorem trenta anys de la nostra història –possiblement de la part més important per a...

Projecte RPA (Reconeixement, Perdó i Abolició)

OPINIÓ per Dolors Reguant, antropòloga i escriptora L’associació GEA (Grup d’Estudis Antropològics) dedicada a analitzar teoria feminista i presidida per Victòria Sau, va idear el projecte RPA ( Reconeixement, Perdó i Abolició) del Patriarcat.

...

El pensament transgressor i clarivident de Victòria Sau

 OPINIÓ Per Dolors Reguant, antropòloga i escriptora  El llegat feminista de Victòria Sau és exhaustiu i profund, però en la brevetat d’aquest text, intentaré expressar només el més rellevant de la seva obra, sempre ampliable amb la bibliografia adjunta.

...

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.