Dimecres 21 febrer 2024

Dimecres 21 febrer 2024

Compartir

Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere que atorguen l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes han distingit treballs de José Carlos Monge, del diari Segre, Josep Maria Sanuy, de Lleida Tv, i Leticia Blanco, del diari El Mundo.

 

 

L’acte de lliurament del XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida ha tingut lloc el passat dimarts 12 de març, al Saló de Sessions del Palau de la Paeria.

Monge firma el reportatge “La meva mare també juga”, publicat a Segre i guardonat en la categoria de premsa escrita. Josep Maria Sanuy va dirigir el programa televisiu sobre “La doble invisibilitat de la dona en el món agrari”, del debat de Lleida Activa de Lleida Tv, premiat en l’apartat d’audiovisual. Un altre treball reconegut en la modalitat de premsa és el de Leticia Blanco, autora del reportatge “Generación King Kong”, publicat al suplement Tendencias del diari El Mundo.

La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha presidit la presentació del veredicte del jurat, que ha avaluat els 10 treballs presentats en les diferents categories. El jurat ha decidit declarar deserts els premis de Fotoperiodisme i de Mitjans Digitals. A l’acte de presentació de la decisió del jurat també ha assistit el president de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

LECTURA DE TESI DOCTORAL Poètiques del desig. Alteritat i escriptura a l’obra de Gabriel Ferrater, Maria-Mercè Marçal i Enric Casasses

Lectura de la Tesi doctoral de Marta Font*, investigadora del Centre Dona i Literatura. Gènere,...

Periodista y escritora

Ès el feminisme, tia

OPINIÓ La ministra d’Igualtat considera que la manifestació del 8 de març va ser menys...

Dones de lletres: EL Racó de Dones Escriptores a Sant Joan Despí

Maria Rosa Nogué, escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès OPINIÓ Les alumnes d’un...