Sunday 21 April 2024

Sunday 21 April 2024

Compartir

Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere que atorguen l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes han distingit treballs de José Carlos Monge, del diari Segre, Josep Maria Sanuy, de Lleida Tv, i Leticia Blanco, del diari El Mundo.

 

 

L’acte de lliurament del XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida ha tingut lloc el passat dimarts 12 de març, al Saló de Sessions del Palau de la Paeria.

Monge firma el reportatge “La meva mare també juga”, publicat a Segre i guardonat en la categoria de premsa escrita. Josep Maria Sanuy va dirigir el programa televisiu sobre “La doble invisibilitat de la dona en el món agrari”, del debat de Lleida Activa de Lleida Tv, premiat en l’apartat d’audiovisual. Un altre treball reconegut en la modalitat de premsa és el de Leticia Blanco, autora del reportatge “Generación King Kong”, publicat al suplement Tendencias del diari El Mundo.

La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha presidit la presentació del veredicte del jurat, que ha avaluat els 10 treballs presentats en les diferents categories. El jurat ha decidit declarar deserts els premis de Fotoperiodisme i de Mitjans Digitals. A l’acte de presentació de la decisió del jurat també ha assistit el president de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La Presidenta i Mesa del Parlament al Tribunal Suprem

  (Actualització a les 23h del 9.11.17) El jutge dicta presó condicional sota fiança de...

Jornada a València sobre el dret de les dones a decidir sobre el seu cos

OPINIÓ “El poder de decidir és nostre. Informades, rearmades, preparades” és el nom de la...

Catalunya: El Govern inicia la tramitació de la llei trans* catalana / La Independent / Notícies gènere

La iniciativa legislativa garanteix els drets de les persones trans*, també d’infants i adolescents trans*,...