martes 23 abril 2024

martes 23 abril 2024

Compartir

Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere que atorguen l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes han distingit treballs de José Carlos Monge, del diari Segre, Josep Maria Sanuy, de Lleida Tv, i Leticia Blanco, del diari El Mundo.

 

 

L’acte de lliurament del XII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida ha tingut lloc el passat dimarts 12 de març, al Saló de Sessions del Palau de la Paeria.

Monge firma el reportatge “La meva mare també juga”, publicat a Segre i guardonat en la categoria de premsa escrita. Josep Maria Sanuy va dirigir el programa televisiu sobre “La doble invisibilitat de la dona en el món agrari”, del debat de Lleida Activa de Lleida Tv, premiat en l’apartat d’audiovisual. Un altre treball reconegut en la modalitat de premsa és el de Leticia Blanco, autora del reportatge “Generación King Kong”, publicat al suplement Tendencias del diari El Mundo.

La tinenta d’alcalde Sara Mestres ha presidit la presentació del veredicte del jurat, que ha avaluat els 10 treballs presentats en les diferents categories. El jurat ha decidit declarar deserts els premis de Fotoperiodisme i de Mitjans Digitals. A l’acte de presentació de la decisió del jurat també ha assistit el president de la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes, Rafa Gimena.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

”Segarem ortigues amb els tacons”: totes les cares de la prostitució

Dirigida per Idoya Rossi, amb Marcos Luis Hernando (autor del text), vol parlar des...

Nou feminicidi a Alacant

Ahir, 4 de juny, hi hagué coneixement d’un nou femicidi a Alacant. Hui, dimarts 5 de...

tere moll

Algunas cifras para la vergüenza

   OPINIÓN Cuando desde el feminismo denunciamos cualquier tipo de violencia machista, y que van...