Divendres 12 abril 2024

Divendres 12 abril 2024

Compartir

VI Premis CMN a l’Excel·lència Empresarial i Professional de Dones de Negocis 2011

El Cercle de Dones de Negocis convoca la cinquena edició dels Premis CMN que reconeixen l’Excel • lència Empresarial i Professional de directives i empresàries.

Presidenta d’Honor S.A.R. la Infanta Sra Cristina

Barcelona, ??17 juny 2011 .- El Cercle de Dones de Negocis, entitat que aglutina més de 3.500 dones directives, empresàries, professionals, autònomes i emprenedores, presenta la convocatòria de la Sisena Edició dels Premis CMN a l’Excel • lència Empresarial i Professional de Dones de Negocis.


Els guardons que concedeix el Cercle de Dones de Negocis premien a aquelles dones que en l’exercici d’una activitat professional de negocis, constitueixen un model dels valors de l’entitat, i que en algun aspecte de la seva carrera professional i com a resultat de la seva capacitat , del seu talent i del seu esforç, s’han convertit en referents per a aquest col.lectiu.

Aquestes condicions les compleixen moltes dones de molt diferent origen, edat i trajectòria, però que són fàcilment identificables pel seu èxit. Per aquesta raó, el CMN cada any premia candidates de molt diferent perfil i condició per, d’una banda, posar èmfasi en tot allò que uneix el col.lectiu, i de l’altra, fugir d’estereotips i tòpics que no es corresponen amb les idees de l’associació

L’objectiu dels Premis CMN és reconèixer la trajectòria professional de les 3 dones de negocis que destaquin en diferents àmbits, com podrien ser la innovació, internacionalització, emprenedoria o aplicació de polítiques d’igualtat. No obstant això, aquestes 3 categories quedaran definides considerant els aspectes més importants i destacats de les candidatures rebudes.

El CMN ha creat aquests premis per tal de reivindicar, defensar, divulgar i promoure la figura de la dona de negocis, deixant de banda la hostilitat i desconfiança que aquesta reivindicació genera en àmbits com l’empresarial, social o econòmic. Així, amb aquests guardons i totes les accions realitzades en el marc d’aquesta associació, el CMN vol promoure el talent femení, promocionant i normalitzant la seva presència en el món laboral.

Des del 20 de juny fins al 30 de setembre de 2011, les dones professionals podran presentar les seves pròpies candidatures o les d’aquelles dones que considerin mereixedores del Premi. Els noms de les tres premiades, es donaran a conèixer en el marc del Sopar de Gala que celebra amb caràcter anual el Cercle, i que aquest any tindrà lloc el 17 de novembre a Barcelona.

El jurat que fallarà els Premis està format pels membres del Comitè Executiu del Cercle de Dones de Negocis, així com per altres personalitats rellevants dins el panorama empresarial espanyol.

Les bases dels VI Premis CMN a l’Excel • lència Empresarial i Professional de Dones de Negocis, estan disponibles a la plataforma telemàtica de networking on-line del Cercle a www.mujeresdenegocios.net.

Sobre el Cercle de Dones de Negocis – www.mujeresdenegocios.net

Fundat el 2005 a Barcelona, ??El Cercle de Dones de Negocis neix amb l’objectiu de fomentar i incrementar la cooperació, visibilitat, reconeixement i competitivitat de les dones de negocis, a més de vertebrar la cooperació empresarial entre les seves associades a través de les noves tecnologies, mitjançant la primera plataforma telemàtica de networking en línia gratuïta i accessible, per a totes les dones professionals, des mujeresdenegocios.net. L’associació, fundada i presidida per Elena Faba de l’Encarnació, ja reuneix més de 3.500 dones executives i empresàries. Conformen un col.lectiu innovador, competititvo, productor d’economia i una peça important de l’engranatge empresarial. Entre les seves iniciatives destaquen les trobades presencials de networking que realitzen mensualment a Barcelona, ??Madrid i Llevant, l’emissió en televisió del programa Dones de Negocis, la creació del seu propi canal de Televisió per WiFi accessible des http://tv.mujeresdenegocios.net i els Premis CMN a l’Excel • lència Empresarial i Professional de Dones de Negocis. Igualment destaquen els seus projectes com ara “de parades a empresàries en temps de crisi”, “la borsa d’idees de negocis”, la “xarxa de inversores privades dones per a dones”, el segell de bones pràctiques que les identifica com a proveïdors recomanats pel Cercle de Dones de Negocis o el directori de negocis www.exponegocios.com. El CMN compta amb el suport d’institucions oficials i entitats com la Cambra de Comerç de Barcelona entre altres. També col.laboren empreses com DEIMOS Internet i comunicació (www.deimos.es) entre d’altres. A més, compta amb el suport empresarial i professional de promotors públics, patrocinadors corporatius i destacades personalitats femenines de la vida pública ..

Contacte premsa

comunicacion@mujeresdenegocios.net

Contacte Cercle de Dones de Negocis per més informació:

Sandra García

Staff CMN

www.mujeresdenegocios.net

www.exponegocios.com

http://tv.mujeresdenegocios.net

circulo@mujeresdenegocios.net

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Chihuahua, Mèxic: 15 vegades més dones assassinades que la mitjana mundial

La taxa de dones assassinades a l’estat de Chihuahua és 15 vegades més alta que la...

Qüestionari a associacions de dones del Maresme

Responen cinc dones : Carmen Talavera i Arlette Egea, Núria López, Pilar Farrero i Anna...

Procurem que no se’ns escapi el tren.

El títol fa referència a la dita de no perdre oportunitats, però realment qui perd...