Diumenge 21 juliol 2024

Diumenge 21 juliol 2024

Compartir

Vall d’Uixó: Exposició fotogràfica “Dones i discapacitat”

 La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I porta a la Vall d’Uixó ( des del 05 de març  al centre social Les Llimeres)  l’exposició fotogràfica itinerant “Dones i discapacitat”.

Les 20 imatges que componen la mostra pretenen visibilitzar la vida quotidiana de dones amb discapacitat, i incidir en la doble discriminació que aquestes pateixen en la societat per la seva condició de ser dones i tenir una discapacitat, a més de la necessitat d’adoptar mesures globals que responguin a les necessitats d’integració laboral i social d’aquest col · lectiu.

L’exposició serà inaugurada per l’alcalde de la localitat, Óscar Clavell López, el regidor de serveis socials, igualtat i atenció ciutadana, Enrique Sánchez González i la responsable de l’àrea social de Isonomia, i es podrà visitar al citat centre del 05 al 24 de març en el marc de les activitats programades pel consistori amb motiu del Dia Internacional de les Mujeres.La Vall d’Uixó és un dels 97 municipis que integren la xarxa Isonomia de municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes a la província de Castelló.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Estat Espanyol: La Repercusión de los recortes. Federación de Asociaciones para la Defensa de la Sanidad Pública

La Sanidad Pública española que ha sido sometida por el PP a un proceso intensivo...

Vives, empoderades i lliures… i defensant-nos

OPINIÓ Aquest 25 de novembre, hem eixit de nou als carrers per a mostrar...

Catalunya: Llei catalana de violència masclista, “una llei molt avançada” diu TM. Pitarch / La Independent / Noticies Gènere

A la Comissió General de les Comunitats Autònomes sobre Violència de Gènere al Senat que...