Dimecres 19 juny 2024

Dimecres 19 juny 2024

Compartir

Plataforma digital “Conselleres i Directives”

 

 

Les dones tenen competències directives que el curriculum clàsic oculta

Les primeres 100 dones que es registrin en la nova plataforma digital conselleresidirectives.com, omplint tots els apartats del Web, i siguin acceptades després d’una entrevista personal, seran les privilegiades que podran gaudir gratuïtament d’aquesta finestra oberta a la contratació de noves assesores i directives.

Dones o Directives es una plataforma que  està posant en marxa l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç i que ha estat presentada aquest dimecres 15 de  gener a l’Auditori de la Cambra de Barcelona.

Anna Mercadé, com a directora de l’Observatori ha comentat durant la presentació, que el projecte es realment innovador i revolucionari, i està dirigit a les dones que vulguin mostrar la seva candidatura per treballar de “consellera” o “directiva”, tant per  a empreses com per a institucions. En la seva candidatura aquestes dones podran mostrar  molt més que el currículum tradicional.  En aquesta  sessió informativa realitzada en “primícia” per a les dones de la Xarxa de L’Observatori, Marta Zaragoza, junt al responsable informàtic de la Cambra ens han explicat com és i com serà el funcionament d’aquest sofisticat aplicatiu a Internet i també com s’hi pot participar. La nova eina ha estat desenvolupada arran de l’estudi sobre el perfil professional d’una consellera o d’un conseller d’empresa que l’Observatori va presentar el passat mes de juliol. L’objectiu d’aquesta eina és aconseguir una major participació de les dones en els llocs de decisió de les organitzacions i de les empreses.

El més destacable d’aquest nou entorn es que les dones acceptades com a participants podran publicar a mes del seu currículum i trajectòria professional, una sèrie de “competències” i sabers que han pogut adquirir en la seva vida personal, com, per exemple, la seva experiència maternal o de cura de les persones. Es publicarà una historia de vida “competencial”, desprès de la realització de comprovacions de veracitat i d’una entrevista personal en profunditat.

Es pretén que les dones que s’esforcin per situar-se com a candidates puguin ser contractades directament per les empreses. Després de la seva presentació oficial de la plataforma, al voltant del 8 de  març,  ja no serà una eina gratuïta. Per accedir a ella les empreses pagaran 1000 euros i les participants 600 euros (encara que hi haurà descomptes per a les membres de la Xarxa. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Mitjans i erradicació de les violències masclistes / La Independent / Notícies de Gènere

La Xarxa Europea de Dones Periodistes i El Diario Feminista estan realitzant l’estudi “Mitjans i...

Eleccions Europa 25 de maig – Manifest de la FEP

Manifest que la Federació Europea de Periodistes (FEP) ha elaborat per a les eleccions del...

Accions-Activitats 8M 2022: Xerrada Comisión Mujer COESPE