AMECO

Compartir

Madrid: AMECO compleix 25 anys d’existència / La Independent / Notícies Gènere

Aquest any l’Associació de Dones de la Comunicació AMECO compleix 25 anys. Per aquest motiu, el dijous 20 de juny, celebrarà un acte per a commemorar els seus anys de treball per la defensa d’una comunicació feminista i l’eliminació d’obstacles directes i indirectes que troben les dones periodistes en el desenvolupament de la seva professió.

 

 

 

 

Durant l’acte, es presentaran els projectes de l’organització i es lliuraran els IX Premis AMECO ‘Premsa-Dona’ 2019. El programa previst és el següent: AMECO, 25 anys d’existència; Presentació del projecte de l’Escola de Comunicació de Gènere i Inclusiu; Lliurament dels IX Premis AMECO ‘Premsa-Dona’ 2019, que en aquesta ocasió han estat atorgats a Pilar Álvarez (El País), Mamin Mendizabal (La Sexta) i Cristina Sánchez (RNE), i esment especial del jurat per a la Iniciativa 11 de febrer, que promou la igualtat, la visibilització i participació de dones i nenes en la ciència.

La celebració tindrà lloc en Fundació Diari Madrid (carrer Larra, 14. Madrid), de 18.30 hores a 21 hores.
A l’acte hi assistiran destacades periodistes i persones vinculades amb la lluita dels drets de les dones a L’Estat espanyol.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar