Cuba

Compartir

Cuba: Dones empresàries es reuniran a l’Havana / La Independent / Notícies Gènere

Dirigents i empresàries de diversos sectors professionals discutiran sobre la salut, el benestar i les empreses. Serà durant el IV Taller Internacional de Dones Empresàries, que es celebrarà a l’Havana del 10 al 12 d’abril pròxims.

 

Foto: Club Havana. Seu del IV Taller Internacional de Dones Empresàries.

 

Durant la presentació de l’esdeveniment, el passat 19 de febrer, Emma Lien, consellera Econòmica i Comercial de l’Ambaixada de Cuba a Itàlia, va catalogar el paper de les cubanes en la societat, l’economia, la política i els objectius estratègics de l’illa com el d’una tasca imprescindible.

També va significar els vincles de l’illa amb la península ibèrica, segona sòcia comercial del país dins del grup d’estats membres de la Unió Europea.

La trobada tindrà la seva seu al Club Havana i estrenyerà vincles en temes com la cura de la salut, els estils de vida i el benestar de les dones en el sector empresarial des d’una perspectiva de gènere. L’acte compta amb la col·laboració de l’Associació de Dones Empresàries i Dirigents d’Empresa d’Itàlia (Aidda) i per l’Agència d’Esdeveniments i Congressos, Solymed Travel.

Entre les seves accions inclourà seminaris i cursos de formació conduïts per experts, així com certàmens competitius per promoure la cultura culinària d’ambdues nacions.

Florana Menéndez, presidenta del comitè organitzador i gerent de Solymed, va anunciar que aquest any hi participaran la Federació Internacional de Termalisme i Dermatologia, les universitats de Milà i la Sapienza de Roma i l’Organització de les Nacions Unides per al Desenvolupament Industrial (ONUDI).

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

També et pot interessar