X informe anual violencia

Estat Espanyol: Observatori Estatal de Violència sobre la Dona publica informe anual / La Independent / Notícies gènere

El 14 de desembre de 2018 l’ Observatori Estatal de Violència sobre la Dona va publicar el seu X Informe anual, amb una mica de retard ja que correspon a 2016. Recull els principals indicadors no només judicials, sinó de protecció social, sobre la violència de gènere i la seva evolució, així com sobre l’efectivitat de les mesures que s’han desenvolupat en l’any de referència.

 

L’informe va ser presentat al Consell de Ministres el 14 de decembre d’aquest 2018 i es troba a disposició de qui vulgui consultar-lo en forma online, de manera desagregada per capítols que fan referència tant als principals resultats, com a temes específics de violència de gènere: víctimes mortals, denúncies, dones víctimes amb atenció policial, dades judicials, resultats del servei telefònic 016, així com del Telèfon ANAR (Ajuda a Nens i Adolescents en Risc), entre d’altres.

 

Més informació:

X Informe anual

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.

També et pot interessar