Thursday 25 April 2024

Thursday 25 April 2024

Compartir

Estat Espanyol: Observatori Estatal de Violència sobre la Dona publica informe anual / La Independent / Notícies gènere

El 14 de desembre de 2018 l’ Observatori Estatal de Violència sobre la Dona va publicar el seu X Informe anual, amb una mica de retard ja que correspon a 2016. Recull els principals indicadors no només judicials, sinó de protecció social, sobre la violència de gènere i la seva evolució, així com sobre l’efectivitat de les mesures que s’han desenvolupat en l’any de referència.

 

L’informe va ser presentat al Consell de Ministres el 14 de decembre d’aquest 2018 i es troba a disposició de qui vulgui consultar-lo en forma online, de manera desagregada per capítols que fan referència tant als principals resultats, com a temes específics de violència de gènere: víctimes mortals, denúncies, dones víctimes amb atenció policial, dades judicials, resultats del servei telefònic 016, així com del Telèfon ANAR (Ajuda a Nens i Adolescents en Risc), entre d’altres.

 

Més informació:

X Informe anual

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere que atorguen l’Ajuntament de...

Si Iguazú s’asseca

Els desafiaments de Rio + Vint. Dones, clima, aliments Les cascades d’Iguazú, a la frontera entre Brasil i Argentina, mostren en...

Bèlgica: persones migrades espanyoles són una “càrrega excesiva” per a aquest país / La Independent / Notícies gènere

  Ciutadanes i ciutadans de l’estat espanyol, al costat dels de Romania i Bulgària es...