Dimarts 28 maig 2024

Dimarts 28 maig 2024

Estat Español: 7N pel dret, justicia i llibertat / La Independent / Notícies / Gènere

 

El pròxim quatre de juliol, tindrà lloc a Madrid, una trobada convocada per totes les organitzacions de l’estat que formen part de la Plataforma #Prou terrorisme masclista  #Basta ya de terrorismo machista

 

 

 

Aquesta trobada és per prepar la gran manifestació del 7N. Es fa una crida a totes les dones dins i fora d’organitzacions, feministes, sindicalistes, col·lectius en general i a les dones, conscients, tot posant l’accent en la importància que té que aquesta manifestació sigui massiva.

Membres de la Plataforma han convidat a participar-hi a la Xarxa Europea contra la Violencia a les Dones, la qual ha penjat a la seva web la convocatòria d’aquesta Marxa. Formen part d’aquesta la Xarxa Europea, 380 organitzacions feministes de diferents països europeus, que s’han compromés a fer-ne difusió i a participar en el 7N amb diferents accions en els diferents països.

En la convocatòria que esta fent la Xarxa Europea, s’ihi inclouen les demandes de la Plataforma de l’Estat Espanyol, tot explicant com s’està treballant per exigir que es compleixin els drets humans i que es portarà a terme una “Nationwide de març contra la violència de gènere el 7N a Madrid”,  i que “a través d’aquesta acció les organitzacions de dones tenen com a objectiu, exigir al Govern Espanyol, ampliar l’àmbit d’aplicació de la llei integral – actualment, adreçada únicament a la violència de gènere perpetrada per parelles actuals o anteriors- per establir una nova legislació que inclogui totes les formes de violència contra la dona, en la línia dels requisits del Conveni d’Istanbul, que l’Estat espanyol va ratificar el 2012.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

DSC 0529

Campanya “Jo SÍ, sanitat universal”

El desconeixement de l’exclusió sanitària és quasi absolut, i els mitjans en són en gran...

El drets de les dones no són moneda de canvi

De nou estem assistint a una nova ofensiva contra els drets de les dones. Drets...

Les empresàries protagonitzen el tradicional toc de campana a la Borsa

L’acte simbòlic del tradicional toc de campana que per primera vegada un centenar de dones...