sábado 02 diciembre 2023

sábado 02 diciembre 2023

Compartir

Benestar Social i Família convoca els Premis de Civisme

Aquests guardons, dotats de 37.000€, premien accions i treballs, fets des de diferents àmbits, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions

 

El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat una nova edició dels Premis de Civisme. Aquests guardons, dotats de 37.000 euros, inclouen els premis següents: 

  • 30è Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana. Aquest premi, que pretén estimular la recerca i la reflexió sobre el civisme, compta amb quatre modalitats: assaig, treball pedagògic, còmic i guió de curtmetratge. 

  • 26è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. Aquest premi vol fomentar en els joves l’amor i el respecte per la natura, el sentit de la responsabilitat, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís amb la societat. Poden participar els grups de joves majors de 12 anys que hagin portat a terme alguna acció cívica de mèrit en favor de les persones o de l’entorn natural, de forma voluntària i gratuïta. 

  • 17è Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, que guardona els treballs o conjunt de produccions publicades o emeses, en l’àmbit televisiu, radiofònic, premsa escrita i pàgina web que hagin destacat pel tractament de valors cívics i per tenir un determinat impacte social. 

Cadascuna de les modalitats estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. En conjunt, amb la diversitat de categories que ofereixen, els Premis de Civisme pretenen arribar a un espectre social el més ampli possible. 

Els treballs s’hauran de presentar abans del 30 d’abril de 2012. Per a més informació podeu consultar el web del Departament de Benestar Social i Família.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

8 de març de 2014. Dia Internacional de les Dones. Intersindical Valenciana

  Manifest 8 de març de 2014 Claus feministes per a una societat malalta Formem...

Antonina Rodrigo, obrera de la pluma

    El pasado 23 de abril, día del libro y la rosa en Catalunya,...

Cooperació internacional endeutada i pacte fiscal i hisenda pròpia

OPINIÓ Una bona amiga, de les millors, comentava amoïnada que el principal client de l’empresa...