Dimarts 23 juliol 2024

Dimarts 23 juliol 2024

Compartir

Benestar Social i Família convoca els Premis de Civisme

Aquests guardons, dotats de 37.000€, premien accions i treballs, fets des de diferents àmbits, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions

 

El Departament de Benestar Social i Família, a través de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, ha convocat una nova edició dels Premis de Civisme. Aquests guardons, dotats de 37.000 euros, inclouen els premis següents: 

  • 30è Premi Serra i Moret per a obres i treballs sobre civisme en llengua catalana. Aquest premi, que pretén estimular la recerca i la reflexió sobre el civisme, compta amb quatre modalitats: assaig, treball pedagògic, còmic i guió de curtmetratge. 

  • 26è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. Aquest premi vol fomentar en els joves l’amor i el respecte per la natura, el sentit de la responsabilitat, la capacitat associativa, l’esperit de servei i el compromís amb la societat. Poden participar els grups de joves majors de 12 anys que hagin portat a terme alguna acció cívica de mèrit en favor de les persones o de l’entorn natural, de forma voluntària i gratuïta. 

  • 17è Premi Civisme als Mitjans de Comunicació, que guardona els treballs o conjunt de produccions publicades o emeses, en l’àmbit televisiu, radiofònic, premsa escrita i pàgina web que hagin destacat pel tractament de valors cívics i per tenir un determinat impacte social. 

Cadascuna de les modalitats estimula i premia accions i treballs, fets des d’àmbits professionals i franges d’edat ben diferents, que tractin els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions. En conjunt, amb la diversitat de categories que ofereixen, els Premis de Civisme pretenen arribar a un espectre social el més ampli possible. 

Els treballs s’hauran de presentar abans del 30 d’abril de 2012. Per a més informació podeu consultar el web del Departament de Benestar Social i Família.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“Argentina, 1985”

Entrevista amb Pablo Gershanik a partir de la pel·lícula Argentina, 1985 (director Santiago Mitre, 2022)...

La nova Constitució cubana, un paraigua molt ampli per als drets de les dones

La periodista Dixie Edith Trinquete es va reunir a Barcelona amb periodistes i comunicadores per...

Barcelona – Palestina: 24 de Maig Dia Internacional per la Pau / La Independent / Notícies Génere

Rauda Morcos Commemorant el dia 24 de maig, Dia Internacional per la Pau, Dones...