logo CPC

Compartir

Catalunya: Homenatge als exdegans i exdeganes pel 35è aniversari del Col·legi de Periodistes

Un total de vuit degans i dues deganes han dirigit l’organització des de la seva creació.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya homenatjarà els degans i deganes que han encapçalat la institució en els seus trenta-cinc anys d’història. L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts 27 d’abril, a les 18:00h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i  es podrà seguir a través del canal de YouTube del Col·legi. Una oportunitat per a reconèixer la feina desenvolupada per totes les Juntes de Govern i membres del Col·legi des de l’any 1985.

Un total de deu degans han dirigit l’organització des de la seva creació, entre ells vuit homes i dues dones. El primer degà va ser Carles Sentis i Anfruns seguit de Josep Pernau i Riu, Salvador Alsius i Clavera, Montserrat Minobis i Puntonet, Joan Brunet i Mauri, Sebastià Serrano, Josep Maria Huertas Claveria, Josep Carles Rius i Baró, Josep Maria Martí i Martí i Neus Bonet. L’actual degà és Joan Maria Morros i Cuadras qui va assumir el càrrec el novembre del 2019.

Comptarem amb els parlaments dels exdegans i exdegana i les intervencions de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya i l’Hble. Sra. Ester Capella, consellera de Justícia.

Cal recordar que el dia 8 de novembre de 1985 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei de creació del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el dia 22 de novembre es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La celebració s’ha ajornat en diferents ocasions a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries. Per aquest motiu, l’acte només podrà seguir-se de manera virtual a través del canal de youtube del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

*Assistència virtual a l’acte-homenatge als exdegans del Col·legi de Periodistes de Catalunya el pròxim dimarts 27 d’abril, a les 18:00h. Canal Youtube

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar