sábado 25 mayo 2024

sábado 25 mayo 2024

Compartir

Catalunya: Homenatge als exdegans i exdeganes pel 35è aniversari del Col·legi de Periodistes / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

Un total de vuit degans i dues deganes han dirigit l’organització des de la seva creació.

logo CPC

 

El Col·legi de Periodistes de Catalunya homenatjarà els degans i deganes que han encapçalat la institució en els seus trenta-cinc anys d’història. L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts 27 d’abril, a les 18:00h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i  es podrà seguir a través del canal de YouTube del Col·legi. Una oportunitat per a reconèixer la feina desenvolupada per totes les Juntes de Govern i membres del Col·legi des de l’any 1985.

Un total de deu degans han dirigit l’organització des de la seva creació, entre ells vuit homes i dues dones. El primer degà va ser Carles Sentis i Anfruns seguit de Josep Pernau i Riu, Salvador Alsius i Clavera, Montserrat Minobis i Puntonet, Joan Brunet i Mauri, Sebastià Serrano, Josep Maria Huertas Claveria, Josep Carles Rius i Baró, Josep Maria Martí i Martí i Neus Bonet. L’actual degà és Joan Maria Morros i Cuadras qui va assumir el càrrec el novembre del 2019.

Comptarem amb els parlaments dels exdegans i exdegana i les intervencions de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya i l’Hble. Sra. Ester Capella, consellera de Justícia.

Cal recordar que el dia 8 de novembre de 1985 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei de creació del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el dia 22 de novembre es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La celebració s’ha ajornat en diferents ocasions a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries. Per aquest motiu, l’acte només podrà seguir-se de manera virtual a través del canal de youtube del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

 

*Assistència virtual a l’acte-homenatge als exdegans del Col·legi de Periodistes de Catalunya el pròxim dimarts 27 d’abril, a les 18:00h. Canal Youtube

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Stanford: Juegos para niñas que motivarán futuras profesiones tecnológicas / La Independent / Notícies gènere

Jueguetes tecnológicos para niñas es la propuesta creativa de Debbie Sterling una joven profesional ingeniera...

La igualtat de gènere, condició indispensable per garantir la competitivitat empresarial

És indubtable que la riquesa i el benestar d una societat estan també lligats a...

Declaración* de Soledad Jarquín ante la CEDAW

En el marco de la entrega del caso de feminicidio de su hija María del...