Tuesday 25 June 2024

Tuesday 25 June 2024

Compartir

Catalunya: Homenatge als exdegans i exdeganes pel 35è aniversari del Col·legi de Periodistes / La Independent / Notícies gènere

 

Un total de vuit degans i dues deganes han dirigit l’organització des de la seva creació.

El Col·legi de Periodistes de Catalunya homenatjarà els degans i deganes que han encapçalat la institució en els seus trenta-cinc anys d’història. L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts 27 d’abril, a les 18:00h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i  es podrà seguir a través del canal de YouTube del Col·legi. Una oportunitat per a reconèixer la feina desenvolupada per totes les Juntes de Govern i membres del Col·legi des de l’any 1985.

Un total de deu degans han dirigit l’organització des de la seva creació, entre ells vuit homes i dues dones. El primer degà va ser Carles Sentis i Anfruns seguit de Josep Pernau i Riu, Salvador Alsius i Clavera, Montserrat Minobis i Puntonet, Joan Brunet i Mauri, Sebastià Serrano, Josep Maria Huertas Claveria, Josep Carles Rius i Baró, Josep Maria Martí i Martí i Neus Bonet. L’actual degà és Joan Maria Morros i Cuadras qui va assumir el càrrec el novembre del 2019.

Comptarem amb els parlaments dels exdegans i exdegana i les intervencions de Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya i l’Hble. Sra. Ester Capella, consellera de Justícia.

Cal recordar que el dia 8 de novembre de 1985 el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei de creació del Col·legi de Periodistes de Catalunya i el dia 22 de novembre es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. La celebració s’ha ajornat en diferents ocasions a causa de la pandèmia i les restriccions sanitàries. Per aquest motiu, l’acte només podrà seguir-se de manera virtual a través del canal de youtube del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

 

*Assistència virtual a l’acte-homenatge als exdegans del Col·legi de Periodistes de Catalunya el pròxim dimarts 27 d’abril, a les 18:00h. Canal Youtube

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

MANIFESTACIONS 8 de març a Alacant, Castelló i València / CONFERÈNCIA a Alzira

Manifestacions del 8 d emarç, Dia Internacional de les dones .Totes a les:19.30 hores Alacant:...

Accions-Activitats 8M 2022: Ajuntament de Petrés

“Tothom sap el que passa, però ningú no ho vol mirar “

Belén Lujan. Foto @ Pablo Tosco Per Maria Altimira Belén Luján, advocada i especialitzada en...