Dissabte 04 maig 2024

Dissabte 04 maig 2024

Compartir

1.200 persones superen amb èxit el curs per a persones cuidadores no professionals que organitza Benestar Social i Família

                                                           (foto gencat.cat)

 

A 31 de desembre de l’any passat a Catalunya hi havia un total de 110.726 persones que rebien la prestació de cuidador no professional prevista a la Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

La Fundació Pere Tarrés i la Creu Roja han impartit els 64 cursos, que també han comptat amb la col·laboració de Fundació Catalunya – La Pedrera. El pressupost per aquestes accions formatives ha estat de 187.986 euros, dels quals 170.546,9 euros han estat aportats pel Departament de Benestar Social i Família i 17.439,1 euros per la Fundació Catalunya – La Pedrera, que també ha proporcionat els materials.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va presidir dimcres 20 de març el lliurament de certificats a l’alumnat dels cursos per a cuidadors i cuidadores no professionals de persones grans en situació de dependència. A l’acte, celebrat a l’Auditori de la Pedrera, la van acompanyar la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny; la directora de l’Àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marta Torras; el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, i el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Presentació del llibre de Juana Gallego: Putas de película

El proper 4 de desembre a les 19h al Col·legi de Periodistes de Catalunya hi...

Juanjo Compairé

És necessària la paritat?

  OPINIÓ És possible que en tot un país no hi hagi cap dona que...

Violència de gènere, un deute de la democràcia

Tot l'espectre polític coincideix en que cal que hi hagi un consens entre tots els...