miércoles 24 abril 2024

miércoles 24 abril 2024

Compartir

1.200 persones superen amb èxit el curs per a persones cuidadores no professionals que organitza Benestar Social i Família

                                                           (foto gencat.cat)

 

A 31 de desembre de l’any passat a Catalunya hi havia un total de 110.726 persones que rebien la prestació de cuidador no professional prevista a la Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

La Fundació Pere Tarrés i la Creu Roja han impartit els 64 cursos, que també han comptat amb la col·laboració de Fundació Catalunya – La Pedrera. El pressupost per aquestes accions formatives ha estat de 187.986 euros, dels quals 170.546,9 euros han estat aportats pel Departament de Benestar Social i Família i 17.439,1 euros per la Fundació Catalunya – La Pedrera, que també ha proporcionat els materials.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va presidir dimcres 20 de març el lliurament de certificats a l’alumnat dels cursos per a cuidadors i cuidadores no professionals de persones grans en situació de dependència. A l’acte, celebrat a l’Auditori de la Pedrera, la van acompanyar la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny; la directora de l’Àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marta Torras; el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, i el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sara Cuentas Ramirez

Una mirada descolonial a las esterilizaciones forzadas

  OPINIÓN Hablar de esterilizaciones forzadas en el Perú, es evidenciar la injusticia sistemática y...

Estado Español: Una aplicación de móvil para luchar #contralatrata / La Independent / Noticies Género

  El lunes 18 de septiembre se presentó una nueva herramienta con la que trabajar...

Barcelona: CONFERÈNCIA L’espai públic i les emocions polítiques, per Luisa-Elena Delgado / La Independent / Notícies gènere

    Luisa-Elena Delgado (University of Illinois. Urbana Champaign) impartirá una conferencia con el título...