Dimarts 23 abril 2024

Dimarts 23 abril 2024

Compartir

1.200 persones superen amb èxit el curs per a persones cuidadores no professionals que organitza Benestar Social i Família

                                                           (foto gencat.cat)

 

A 31 de desembre de l’any passat a Catalunya hi havia un total de 110.726 persones que rebien la prestació de cuidador no professional prevista a la Llei de promoció de l’autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència.

La Fundació Pere Tarrés i la Creu Roja han impartit els 64 cursos, que també han comptat amb la col·laboració de Fundació Catalunya – La Pedrera. El pressupost per aquestes accions formatives ha estat de 187.986 euros, dels quals 170.546,9 euros han estat aportats pel Departament de Benestar Social i Família i 17.439,1 euros per la Fundació Catalunya – La Pedrera, que també ha proporcionat els materials.

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, va presidir dimcres 20 de març el lliurament de certificats a l’alumnat dels cursos per a cuidadors i cuidadores no professionals de persones grans en situació de dependència. A l’acte, celebrat a l’Auditori de la Pedrera, la van acompanyar la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Carmela Fortuny; la directora de l’Àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marta Torras; el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, i el director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Art i transformació social a Taroudant

  7 Xarxes de la Fundació Anna Lindh (FAL) participen, del 10 al 14 d’abril...

Barcelona: Exposició fotogràfica de Laia Abril: Sobre l’avortament / La Independent / Notícies Gènere

Una història de misoginia – Capítol U: sobre l’avortament i les repercussions de la falta...

CAMPANYA: LA MATERNIDAD ES UNA OPCIÓN Y NO EL DESTINO OBLIGADO Y UNICO DE LAS MUJERES:

Enlace con un ACTUABLE promovido por Agora feminista de Sevilla para recabar firmas de ASOCIACIONES...