Diumenge 01 octubre 2023

Diumenge 01 octubre 2023

maig 7, 2018

tere-pinedo

Els Incel o el dret al sexe

    OPINIÓ Fins divendres passat no havia escoltat el terme Incel en la meva vida. Va ser el meu amic Antonio qui em va descobrir aquesta veritable barbaritat.               

...

Cuba: Cap a una xarxa de mirada feminista / La Independent / Notícies Gènere

  Dóna la sensació que a Cuba, les institucions no parlen de feminisme i són poques les que obertament s’hi declaren. Un grup de persones ha proposat crear un moviment feminista al país.    

...

Mèxic: En augment els assassinats contra periodistes / La Independent / Notícies Gènere

En augment els assassinats contra periodistes a Mèxic. Aquests darrers cinc anys han estat assassinades vuit periodistes mexicanes. La Comisión Nacional de Derechos Humanos (CNDH), sosté que de les 133 persones periodistes assassinades des de l’any 2000 fins avui, 15...

Una bretxa també de temps

    OPINIÓ S’ha parlat molt aquests dies de la bretxa salarial que hi ha entre els homes i les dones per dur a terme el mateix treball. 

...

Catalunya: creada Agència de Comunicació 8M per la vaga feminista / La Independent / Notícies gènere

La Independent s’ha sumat a l’Agència de Comunicació creada expressament per fer el seguiment de la vaga feminista del 8M. L’ @Agencia8M donarà cobertura a la #VagaFeminista del #8M #Nosaltres parem   Web: Agencia8M Twiter: twitter.com/Agencia8M Facebook: facebook.com/8Magencia Instagram: instagram.com/agencia...

La Independent fa vaga

     

...

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.