Diumenge 24 setembre 2023

Diumenge 24 setembre 2023

Compartir

Primera edició del festival Punto y Raya per infants i noies i nois de 6 a 12 anys d’edat

Seguint els mateixos principis que han fet guanyar-li el títol de “festival més abstracte del món” i el reconeixement internacional, aquesta edició comptarà amb les mateixes activitats que l'”adulta” (convocatòries, tallers de creació, projeccions, instal·lacions, exposicions i PyRformances en viu) promulgant el lema: “Res de representació, només punts i ratlles”. La primera edició del Punto y Raya Junior es durà a terme els dies 10 i 11 de novembre 2012 al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) amb entrada lliure i gratuïta. Durant tot l’any hi hauran activitats infantils de creació abstracta en diversos espais associats. 

Punto y Raya, és un festival multidisciplinari replanteja què és el que construeix en essència l’expressió artística, i utilitza els grans mínims de la representació (el punt i la línia) com a fins en si mateixos, convidant a persones creadores i al públic a explorar l’experiència artística en el seu estat més pur: forma, color, moviment, tensió i so. Punto y Raya proposa un retrobament amb l’esperit de “L’Art per l’Art”, amb aquesta experiència única i intransferible que només l’abstracció permet abordar en totes les seves dimensions.

Per a la convocatòria audiovisual es demanen curtmetratges abstractes de tècnica lliure que explorin punts i línies en diversos contextos, amb una durada màxima de 6 minuts i una banda sonora que no pot contenir paraules articulades.

Per a la convocatòria fotogràfica es volen fotografies  abstractes de tècnica i format lliures que explorin punts i línies en diversos contextos. 

Més  informació al web sobre les tres edicions “adultes”

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

María Rubia: “Hem aconseguit sobreviure enfortint les aliances internes”

María Rubia és mediadora intercultural. Experta en el disseny de programes d'intervenció social i educativa...
tere moll

Companya, mare i treballadora

OPINIÓ Ahir a la nit mentre sopava, quasi se’m para el mos en veure un...

Barcelona: CONFERÈNCIA Primaveres arendtianes: sobre l’amor / La Independent / Notícies Gènere

  Antonio Campillo (Universidad de Murcia) impartirà la conferència* titulada “El concepto de amor en...