lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Compartir

Primera edició del festival Punto y Raya per infants i noies i nois de 6 a 12 anys d’edat

Seguint els mateixos principis que han fet guanyar-li el títol de “festival més abstracte del món” i el reconeixement internacional, aquesta edició comptarà amb les mateixes activitats que l'”adulta” (convocatòries, tallers de creació, projeccions, instal·lacions, exposicions i PyRformances en viu) promulgant el lema: “Res de representació, només punts i ratlles”. La primera edició del Punto y Raya Junior es durà a terme els dies 10 i 11 de novembre 2012 al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) amb entrada lliure i gratuïta. Durant tot l’any hi hauran activitats infantils de creació abstracta en diversos espais associats. 

Punto y Raya, és un festival multidisciplinari replanteja què és el que construeix en essència l’expressió artística, i utilitza els grans mínims de la representació (el punt i la línia) com a fins en si mateixos, convidant a persones creadores i al públic a explorar l’experiència artística en el seu estat més pur: forma, color, moviment, tensió i so. Punto y Raya proposa un retrobament amb l’esperit de “L’Art per l’Art”, amb aquesta experiència única i intransferible que només l’abstracció permet abordar en totes les seves dimensions.

Per a la convocatòria audiovisual es demanen curtmetratges abstractes de tècnica lliure que explorin punts i línies en diversos contextos, amb una durada màxima de 6 minuts i una banda sonora que no pot contenir paraules articulades.

Per a la convocatòria fotogràfica es volen fotografies  abstractes de tècnica i format lliures que explorin punts i línies en diversos contextos. 

Més  informació al web sobre les tres edicions “adultes”

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Èxit d’assistència al Side Event DSiR a l’Agenda Global i la Catalana

Catalunya: L’ODMC felicita el Nadal avalant 2 peces audiovisuals / La Independent / Notícies gènere

Importa a las mujeres claridad sobre la política de género