Dijous 22 febrer 2024

Dijous 22 febrer 2024

Compartir

Neix el primer canal de televisió digital per a les dones de negocis

La televisió digital permet comentar l’actualitat i debatre qüestions econòmiques des de la perspectiva de les empresàries


 

L’entitat sense ànim de lucre el Cercle de Dones de Negocis (CMN), que aglutina a més de 3.500 directives, empresàries, professionals autònomes i emprenedores, ha creat el seu propi canal de televisió per Internet. Es pot accedir des del web i es poden veure en directe tots aquells espais, programes i continguts que són interessants pel col·lectiu. La presidenta del CMN, Elena Fabra de la Encarnación, considera que l’eina permet debatre de manera directa i sense intermediacions notícies d’actualitat i qüestions econòmiques des de la perspectiva de les dones professionals.


El CNM es va crear el 2005 i és la primera plataforma networking-online de dones emprenedores de l’Estat Espanyol. A banda dels serveis online, el portal organitza mensualment trobades presencials de networking actiu i efectiu, en què les associades contacten directament i intercanvien les seves targetes professionals a banda d’informació, contactes, coneixements i negocis.

Les empresàries encara els hi queda molt camí per recórrer per tal de millorar la seva visibilitat en l’àmbit econòmic, ja que, segons destaca Ameco Press, tan sols el 50% dels plans d’empreses que arriben a la Cambra de Comerç de Madrid que busquen finançament estan promogudes per dones. Una altra dades que mostra la poca representativitat que tenen en el món empresarial és la de que tan sols un terç (33,5%) dels 3,16 milions de persones autònomes que hi ha a l’Estat espanyol són dones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Nou conveni entre l’Institut Català de les Dones i la Cambra de Comerç de Barcelona / La Independent / Notícies gènere

L’Institut Català de les Dones i la Cambra de Comerç de Barcelona treballaran conjuntament per...

 Claus per a un periodisme feminista: formació i transversalitat

   “No és senzill fer informació amb perspectiva de gènere”, va advertir Marisa Kohan, de...

Catalunya: tweets 27S: Juntes pel SÍ

  Junts pel Sí ?@JuntsPelSi 20 set.   No hi ha revolta democràtica que no...